Veřejná zakázka: Modernizace a elektrizace trati Otrokovice - Vizovice

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 4527
Systémové číslo: P19V00001138
Evidenční číslo zadavatele: 61719070
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2019-013804
Datum zahájení: 26.04.2019
Nabídku podat do: 03.06.2019 13:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Modernizace a elektrizace trati Otrokovice - Vizovice
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Tato veřejná zakázka je ve smyslu ust. § 7 ZZVZ zadávána společně dvěma zadavateli. Zadavatel Z-Group a.s. je osobou, která ve smyslu ust. § 7 odst. 2 ZZVZ není povinna postupovat dle ZZVZ. Zadavatel Správa železniční dopravní cesty, státní organizace je veřejným zadavatelem, který zadává tuto veřejnou zakázku při výkonu relevantní činnosti ve smyslu ustanovení § 153 odst. 1 písm. f) ZZVZ. V souladu s § 151 odst. 1 ZZVZ se tato zakázka považuje za sektorovou veřejnou zakázku.Veřejná zakázka na služby je na základě dohody zadavatelů zadávána v otevřeném řízení postupem pro nadlimitní režim dle § 56 a násl. ZZVZ
Předmětem plnění veřejné zakázky je projekční příprava novostavby multifunkční budovy, která bude obsahovat výpravní budovu železniční stanice Zlín střed (dále jen „multifunkční budova“).

Projekční příprava bude spočívat ve zpracování projektové dokumentace stavby pro vydání stavebního povolení (DSP) včetně projednání s dotčenými osobami a orgány, zajištění všech podkladů k vydání stavebního povolení a následně projektové dokumentace pro provádění stavby (PDPS), která bude splňovat požadavky dokumentace pro výběr zhotovitele stavby (dle vyhl. č. 169/2016 Sb.), zpracování dokumentů a zajištění činnosti koordinátora BOZP při práci na staveništi ve fázi přípravy dle zák. č. 309/2006 Sb., v platném znění, a včetně výkonu autorského dozoru projektanta při realizaci stavby. Součástí díla není zastupování zadavatelů ve stavebním řízení.
Připravovaná multifunkční budova souvisí se souběžně připravovanými investičními akcemi obou zadavatelů, a to:
- investiční akce „Modernizace a elektrizace trati Otrokovice – Vizovice“, jejímž investorem je Správa železniční dopravní cesty, s.o. a
- investiční akce „Dopravní terminál Zlín“ (dále jen „DTZ“), jejímž investorem je Z-Group a.s.

Při plnění veřejné zakázky bude vybraný dodavatel rovněž zajišťovat nezbytnou koordinaci projekčních prací s projekčními pracemi na stavbě „Modernizace a elektrizace trati Otrokovice – Vizovice“.
Multifunkční budova má specifikovanou objemovou charakteristiku, včetně návrhu dispozičního řešení, která je dána následovně: 1. PP, 1. NP, 2. NP jako komerční plochy, jejichž předběžné členění je dáno dokumentací pro ÚR, 3. NP - 6. NP parkování automobilů a 7. NP kombinované, a to tak, že pravá část kancelářská, levá část kombinace ubytovací kapacity (cca 30 lůžek) a stravováním (např restaurace). 1. PP navazuje na podzemní parter budoucího komerčně polyfunkčního objektu (dále jen „KPO“), který musí PD zohlednit tak, aby bylo patrné, jakým způsobem budou pojednány výšky podlah a stropu v místě styku výpravní budovy železniční stanice Zlín střed a KPO, které budou budovány etapovitě. Součástí projektu bude komplexní pojetí Statiky, založení objektu, vytápění, chlazení, elektroinstalace a zdravotechniky dle požadovaných nároků objednatele na provoz výpravní budovy železniční stanice Zlín střed.
Záměrem je vyprojektování multifunkční budovy jako celku, v návaznosti na okolní komunikace včetně zpevněných ploch, jejichž investorem je Statutární město Zlín, a v návaznosti na obslužný koridor a náležitosti s tím spojené (nástupiště, kolejiště, komunikace pro pěší), jejichž investorem je Správa železniční dopravní cesty, státní organizace.
Dokumentace dále musí zohlednit a zapracovat napojení multifunkční budovy na podzemní parter KPO, který bude budován jako III. etapa dopravního terminálu, a který bude dopravně napojen u sousedního objektu Technologické fakulty UTB. Veškeré podklady spojené s těmito přilehlými částmi budou dodavatelem průběžně předkládány zadavateli a se zadavatelem konzultovány v návaznosti na založení budovy, dispoziční úpravy a technické řešení budovy.
Podkladem pro vypracování DSP a PDPS je varianta č. 2 záměru DTZ - „URBANISTICKÁ STUDIE DOPRAVNÍHO TERMINÁLU VE ZLÍNĚ“ zpracovaná v březnu 2016 a projektová dokumentace pro územní řízení stavby „SŽDC – Modernizace a elektrizace trati Otrokovice – Vizovice“ (jako SO 05-15-01 ŽST Zlín střed, výpravní budova část D.6.34).Součástí díla je rovněž zejména:
- zpracování vyplněné žádosti o stavební povolení, včetně všech vyžadovaných podkladů a příloh;
- zpracování podkladů pro zadávací řízení na realizaci stavby v potřebném množství a podobě (zvláštní technické podmínky a soupis prací dle vyhl. č. 169/2016 Sb., v platném znění);

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 12 500 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Správa železnic, státní organizace
  • IČO: 70994234
  • Poštovní adresa:
    Dlážděná 1003/7
    11000 Praha
  • Název oddělení: Stavební správa východ
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2020-000638

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.szdc.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky