Public contract: ETCS Plzeň (mimo) - Cheb

Information on public contract

procurement procedure phase Awarded
Contract was awarded.
DBID: 1920
System number: P18V00000509
Contracting authority registration number: 19427/2018-SŽDC-SSZ-OVZ
Under the Act: no. 134/2016 Coll.
Registration number in VVZ: Z2018-021731
Date of commence: 28.06.2018
Tender submit to: 07.08.2018 09:00

Title, type and description of public contract

  • Title: ETCS Plzeň (mimo) - Cheb
  • Type of public contract: Works

Brief subject description:
Předmětem této veřejné zakázky je rovněž poskytnutí souvisejících projektových činností, a to zpracování projektové dokumentace stavby. Projektovou dokumentací stavby se rozumí projektová dokumentace stavby dle interního předpisu zadavatele Směrnice č. 11 a ve smyslu přílohy č. 5 a přílohy č. 6 vyhlášky č. 146/2008 Sb., o rozsahu a obsahu projektové dokumentace dopravních staveb, ve znění pozdějších předpisů, tj. v jednom stupni na úrovni dokumentace zahrnující projektovou dokumentaci pro vydání stavebního povolení a projektovou dokumentaci pro provádění stavby, v kompletním rozsahu určující stavbu do technických, ekonomických a architektonických podrobností, které jsou jednoznačně vymezeny předmětem veřejné zakázky dle zadávací dokumentace.
Projektová dokumentace bude určovat hmotové, materiálové, stavebnětechnické, technologické, dispoziční a provozní vlastnosti díla a jakost zohledňují vliv stavby na životní prostředí tak, aby bylo možné dostatečně zpracovat „Seznam prací, dodávek a materiálu“ v položkách odpovídajících členění hmotného investičního majetku SŽDC s.o. dle pokynu Objednatele a s rozklíčováním jednotlivých „Požadavků na výkon a funkci“ příslušných SO a PS, jako podklad pro dílčí fakturaci v průběhu realizace stavby.
Projektová dokumentace bude respektovat schválenou přípravnou dokumentaci, včetně schválených investičních nákladů. Součástí projekčních prací jsou veškeré činnosti a doklady zajišťující komplexní veřejnoprávní projednání, projednání s vlastníky dotčených nemovitých věcí a zajištění všech potřebných podkladů a certifikátů nutných k vydání stavebního povolení, a to na základě plné moci objednatele. Součástí činnosti zhotovitele je i výkon autorského dozoru, kterým zhotovitel zajistí soulad provádění stavby s ověřenou a projednanou projektovou dokumentací ve smyslu zákona č. 183/2006 Sb., stavební zákon, ve znění pozdějších předpisů.
Zhotovitel v rámci zpracování projektové dokumentace zajistí zpracování podkladů pro realizaci stavby v potřebném množství a podobě. Zhotovitel stavby zajistí zpracování žádostí o potřebná stavební povolení a zajistí vydání stavebního povolení, nebo oznámení ve zkráceném řízení.
Předmětem zakázky je dále výstavba traťové části jednotného evropského vlakového zabezpečovače ERTMS/ETCS druhé úrovně (ETCS L2) v předmětném traťovém úseku v úrovni ETCS L2 a rekonstrukce staničního zabezpečovacího zařízení v žst Cheb včetně rekonstrukce traťového zabezpečovacího zařízení v úseku Cheb – Františkovy Lázně. Realizací stavby se rozumí dodávka a instalace železniční sdělovací a zabezpečovací techniky, provedení případných drobných kolejových a stavebních úprav, nezbytných klimatizací a zajištění napájení.

Procedure type, estimated value

  • Procedure type: open procedure
  • Public contract regime: above-the-threshold
  • Estimated value: 798 040 000 Kč without VAT

Contracting authority

  • Official name: Správa železnic, státní organizace
  • CRN: 70994234
  • Postal address:
    Dlážděná 1003/7
    11000 Praha
  • Name of the department: Stavební správa západ
  • Contracting authority profile identification in VVZ: Z2020-000638

Contact address

Tenders or requests to participate submit to:
Správa železniční dopravní cesty, státní organizace, Stavební správa západ, adresa Praha 9, Sokolovská 278/1955, podatelna č. dveří 414

Contact

Subject items

Procurement documents

Qualifications documentation not provided (or is part of procurement documents).

Procurement documents are provided electronically with direct access.

Procurement documents - files download

Explanation, completion, changes of procurement documents

Date Message type Sender Subject r.
18.07.2018 14:10 explanation, completion, changes of procurement documents Stanislav Věšín Explanation / Completion / Changes of procurement documents    

Public documents

 

Overview of public documents

Title Description File name Size
Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele Dokument PDF Písemná zpráva zadavatele.pdf 456.99 KB

Forms

URL addresses

Contract performance