Veřejná zakázka: Revitalizace trati Chlumec nad Cidlinou – Trutnov

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Příjem nabídek
Dodavatelé mohou podávat nabídky (dle druhu zadávacího řízení všichni, nebo pouze vyzvaní).
DBID: 14695
Systémové číslo: P24V00000517
Evidenční číslo zadavatele: 61724085
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2024-017058
Datum zahájení: 19.04.2024
Nabídku podat do: 22.05.2024 09:30

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Revitalizace trati Chlumec nad Cidlinou – Trutnov
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Zadavatel je veřejným zadavatelem, který zadává tuto veřejnou zakázku při výkonu relevantní činnosti ve smyslu ustanovení § 153 odst. 1 písm. f) ZZVZ. V souladu s § 151 odst. 1 ZZVZ se tato zakázka považuje za sektorovou veřejnou zakázku.
Veřejná zakázka na služby je zadávána v otevřeném řízení dle § 56 a násl. ZZVZ.

Stavba „Revitalizace trati Chlumec nad Cidlinou – Trutnov“ je pro účely této zakázky rozdělena na další části:
• „Revitalizace trati Chlumec nad Cidlinou – Trutnov, 1.etapa“
• „Revitalizace trati Chlumec nad Cidlinou – Trutnov, ETCS+GSM-R“.

Předmětem plnění zakázky v rámci stavby s názvem „Revitalizace trati Chlumec nad Cidlinou – Trutnov“ je zpracování následujících dokumentací pro uvedené části:
a)Zhotovení Aktualizace záměru projektu (dále též jen „AZP“) stavby „Revitalizace trati Chlumec nad Cidlinou – Trutnov“ podle Pravidel pro postupy v průběhu přípravy investičních a neinvestičních akcí dopravní infrastruktury, financovaných bez účasti státního rozpočtu (dále jen „Pravidla“). AZP bude vycházet z návrhu části „Revitalizace trati Chlumec nad Cidlinou – Trutnov, ETCS+GSM-R“. Práce na dalších dokumentacích (body b), c), d) a e) tohoto odst.), stejně tak i Dozor projektanta (bod f) tohoto odst.) a práce na průzkumech budou, zahájeny až po schválení ZP v Centrální komisi MD a to na základě přímého pokynu Objednatele.
b)Zhotovení aktualizace původní Projektové dokumentace pro stavební povolení (dále též jen „Akt. DSP“) pro část stavby „Revitalizace trati Chlumec nad Cidlinou – Trutnov, 1.etapa“, která specifikuje předmět Díla v takovém rozsahu, aby ji bylo možno projednat v řízení o změně záměru před dokončením, získat pravomocné povolení změny záměru před dokončením dle zákona č. 283/2021 Sb., stavební zákon, účinného od 1. 1. 2024 (dále jen „NSZ“), včetně posouzení shody nebo vhodnosti pro použití prvku interoperability či ES prohlášení o ověření subsystému oznámeným subjektem a činností koordinátora BOZP při práci na staveništi ve fázi přípravy včetně zpracování plánu BOZP na staveništi a manuálu údržby.
c)Zhotovení aktualizace Projektové dokumentace pro provádění stavby (dále též jen „Akt. PDPS“) pro část stavby „Revitalizace trati Chlumec nad Cidlinou – Trutnov, 1.etapa“, která rozpracuje a vymezí požadavky na stavbu do podrobností, které specifikují předmět Díla v takovém rozsahu, aby byla podkladem pro výběrové řízení na zhotovení stavby.
d)Zhotovení Projektové dokumentace pro společné povolení (dále též jen „DUSP“) pro část stavby „Revitalizace trati Chlumec nad Cidlinou – Trutnov, ETCS+GSM-R“, která specifikuje předmět Díla v takovém rozsahu, aby ji bylo možno projednat v řízení o povolení záměru, získat pravomocné povolení záměru (povolení stavby nebo zařízení) dle NSZ, včetně posouzení shody nebo vhodnosti pro použití prvku interoperability či ES prohlášení o ověření subsystému oznámeným subjektem a činností koordinátora BOZP při práci na staveništi ve fázi přípravy včetně zpracování plánu BOZP na staveništi a manuálu údržby.
e)Zhotovení Projektové dokumentace pro provádění stavby (dále též jen „PDPS“) pro část stavby „Revitalizace trati Chlumec nad Cidlinou – Trutnov, ETCS+GSM-R“, která rozpracuje a vymezí požadavky na stavbu do podrobností, které specifikují předmět Díla v takovém rozsahu, aby byla podkladem pro výběrové řízení na zhotovení stavby.
f)Výkon Dozoru projektanta pro obě části stavby při zhotovení PDPS a provádění stavby.
Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je upravena v dalších částech zadávací dokumentace.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 39 430 000 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Liberecký kraj
  • Královéhradecký kraj
  • Olomoucký kraj

Zadavatel

  • Úřední název: Správa železnic, státní organizace
  • IČO: 70994234
  • Poštovní adresa:
    Dlážděná 1003/7
    11000 Praha
  • Název oddělení: Stavební správa východ
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2020-000638

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.spravazeleznic.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy