Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Rekonstrukce ŽST Vsetín
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Zadavatel je veřejným zadavatelem, který zadává tuto veřejnou zakázku při výkonu relevantní činnosti ve smyslu ustanovení § 153 odst. 1 písm. f) ZZVZ. v souladu s § 151 odst. 1 ZZVZ se tato zakázka považuje za sektorovou veřejnou zakázku.
Předmětem stavby je rekonstrukce žst. včetně úseku po bývalou dopravnu „obvod Bečva“, která je situována v k.ú. Ústí u Vsetína, v současnosti již je součástí žst. Vsetín, a dále části traťového úseku do Ústí u Vsetína ve směru na Horní Lideč.
Rekonstrukce zahrnuje:
1. Po stránce stavební kompletní, komplexní přestavbu a redukci kolejiště včetně nového železničního spodku, výstavbu nových nástupišť s hranou 550mm nad temenem kolejnice včetně nového zastřešení, rekonstrukci stávajících mostních objektů, výstavbu dvou nových podchodů, výstavbu sloučeného dopravního terminálu a samostatný objekt výpravní budovy pro potřeby SŽ, výstavbu areálu Oblastního ředitelství, jejíž hlavní součástí je hala pro montážní vozidla trakčního vedení, výstavbu nového technologického objektu pro potřeby elektro zařízení a elektrovybavení a také úplnou rekonstrukci trakce. Součástí stavby je také silniční propojení silnic I/69 a ulice na Lapači, která převede nákladní dopravu z ulice Na Dolansku, která je v zadávací dokumentaci (v části Dokumentace pro územní řízení vedena samostatně pod názvem „Propojení území mezi I/57 a Na Lapači“
2. Po stránce technologické stavba zahrnuje zcela nové SZZ, v rámci sdělovacího zařízení se buduje kamerový systém, rozhlasový a informační systém jak ve Vsetíně, tak v zastávce Ústí u Vsetína. Podél trati se pokládá nová kabelizace, zřizuje se dálková kontrola vybraných zařízení do CDP Přerov. Ve všech objektech pozemních staveb, podchodů, na zastřešení nástupišť se zřizují nové rozvodny elektro, v technologickém objektu silnoproudých technologií se buduje nová trafostanice. Součástí technologie jsou i výtahy na nástupištích a v dopravním terminálu, kde je navíc i technologie eskalátorů.
3. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je objekt Parkovacího domu včetně inženýrských přípojek (dále jen „Parkovací dům Vsetín“). Zadavatel si jako změnu závazku ze smlouvy v souladu s ustanovením § 100 odst. 1 ZZVZ vyhrazuje možnost zúžit rozsah předmětu plnění o „Parkovací dům Vsetín“. Realizace této části stavby bude záviset na skutečnosti, zda bude mít zadavatel jako investor stavby zajištěny finanční prostředky pro realizaci Parkovacího domu Vsetín. Ocenění objektu Parkovacího domu včetně inženýrských přípojek bude zahrnuto do nabídkové ceny. V případě, že bude uplatněna výhrada, bude Zhotoviteli uhrazen jen skutečně provedený rozsah předmětu plnění. Rozsah plnění, který nebude realizován, se nezapočítává do limitů pro změny podle § 222 odst. 4 až 6 a 9 ZZVZ. Předpokládaný rozsah plnění, který je vyhrazenou změnou závazku, a bližší podmínky výhrady jsou vymezeny v podmínkách Smlouvy o dílo.
Místo plnění: Zlínský kraj
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.spravazeleznic.cz)
Kontakt: Radomíra Rečková
e-mail: Reckova@spravazeleznic.cz
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 15.07.2021 09:30
Datum zahájení: 01.06.2021 10:43
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: