Zakázka: Část A - Zajištění vývozu a likvidace obsahu žump, jímek a septiků objektů ve správě OŘ Ostrava - 2020-2022 - "OBLAST TĚŠÍNSKO"

Informace o části zakázky

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 8139
Jedná se o část zakázky: Zajištění vývozu a likvidace obsahu žump, jímek a septiků objektů ve správě OŘ Ostrava - 2020-2022

Název a popis předmětu

  • Název: Část A - Zajištění vývozu a likvidace obsahu žump, jímek a septiků objektů ve správě OŘ Ostrava - 2020-2022 - "OBLAST TĚŠÍNSKO"
  • Zakázka na rámcovou dohodu.

Stručný popis předmětu:
Předmětem dílčích zakázek je zajištění vývozu a likvidace obsahu žump, septiků a akumulačních jímek u objektů ve správě Oblastního ředitelství Ostrava - OBLAST TĚŠÍNSKO v souladu se zákonem č. 113/2018 Sb., kterým se mění zákon č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých zákonů (vodní zákon), ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 388/1991 Sb., o Státním fondu životního prostředí České republiky, ve znění pozdějších předpisů, v souladu se zákonem č. 266/1994 Sb., o dráhách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu s vyhláškou č. 100/1995 Sb., kterou se stanoví podmínky pro provoz, konstrukci a výrobu určených technických zařízení a jejich konkretizace (Řád určených technických zařízení), ve znění pozdějších předpisů.

Jedná se o čerpání a odvoz odpadních vod ze septiků a bezodtokových jímek (žump) speciálními kanalizačními vozy, jejich likvidaci příslušnou ČOV, včetně manipulace a dalších souvisejících úkonů. Předmětem zakázky není manipulace a nakládání s nebezpečnými odpady.

Bližší specifikace předmětu plnění dílčích zakázek je upravena v dalších částech zadávací dokumentace.


Předpokládaná hodnota

  • neuvedena

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě zakázky