Zakázka: Výstavba kamerových systémů na železničních přejezdech pro detekci přestupků v oblasti SSV

Informace o zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 7344
Systémové číslo: P20V00000962
Evidenční číslo zadavatele: 61720177
Datum zahájení: 26.05.2020
Nabídku podat do: 03.06.2020 08:30

Název, druh zakázky a popis předmětu

  • Název: Výstavba kamerových systémů na železničních přejezdech pro detekci přestupků v oblasti SSV
  • Druh zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem Díla je zpracování Projektové dokumentace pro vydání společného povolení (DUSP) předmětné stavby, zpracování Projektové dokumentace pro provádění stavby (PDPS) včetně zpracování hodnocení ekonomické efektivnosti a výkon autorského dozoru projektanta při realizaci stavby dle zadávacích podmínek Objednatele.

Bližší specifikace předmětu: V rámci stavby je požadavek na výstavbu nového kamerového systému, na níže jmenovaných železničních přejezdech, s požadavkem automatické detekce vjezdu silničních vozidel na železniční přejezd ve výstraze. Obecně se bude jednat o IP kamerový systém s přenosem dat přes veřejného operátora.

Podrobná specifikace je uvedena ve Zvláštních technických podmínkách (ZTP).

V lokalitách Pardubice - Slovany a Moravský Písek bude provedena rekonstrukce kamerového systému (KS), včetně výměny stávajících kamer a dodávky potřebného SW vybavení.
- V ostatních lokalitách dojde k vybudování nového KS.

V případě, že stavba vyžaduje územní rozhodnutí nebo jinou formu územního řízení, bude součástí díla i podání žádosti o vydání územního rozhodnutí nebo podání žádosti o společné územní a stavební řízení / alt. dodání oznámení o zahájení územního řízení / zajištění územního rozhodnutí nebo jiné formy (územní souhlas, vyjádření obecného stavebního úřadu o souladu navrhované stavby se záměry územního plánování dle § 15) dle zákona č. 183/2006 Sb., zákon o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů a přílohy č. 10 vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb (správní poplatek za územní řízení uhradí Objednatel).

Součástí předmětu plnění je i podání žádosti o stavební povolení /alt. dodání oznámení o zahájení stavebního řízení/ zajištění stavebního povolení nebo jiné formy (veřejnoprávní smlouva) dle stavebního zákona (správní poplatek za stavební řízení uhradí Objednatel).

Součástí předmětu plnění je zpracování hodnocení ekonomické efektivnosti předmětné železniční stavby dle „Prováděcích pokynů pro hodnocení efektivnosti projektů dopravní infrastruktury“, účinných od 15. 11. 2017, jejichž součástí je Rezortní metodika pro hodnocení ekonomické efektivnosti projektů dopravních staveb, schválená Ministerstvem dopravy dne 31. 10. 2017. Tyto prováděcí pokyny jsou k dispozici na http://www.sfdi.cz/pravidla-metodiky-a-ceniky/metodiky/.

Dokumentace pro stavební povolení musí obsahovat formuláře vzor 80, 81 a 83 Směrnice MD ČR č. V-2/2012, upravující postupy Ministerstva dopravy, investorských organizací a Státního fondu dopravní infrastruktury v průběhu přípravy a realizace investičních a neinvestičních akcí dopravní infrastruktury, financovaných bez účasti státního rozpočtu, v platném znění.

Pro záměr bude příslušný orgán ochrany přírody (dle umístění záměru se může jednat o KÚ příslušného kraje, regionální pracoviště AOPK ČR - Správu CHKO, Správu NP, Újezdní úřad) zažádán o odůvodněné stanovisko dle § 45i (Natura 2000) zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů. Součástí žádosti bude stručný popis záměru a mapový výstup s vyznačením umístění předmětného záměru.
Na základě odůvodněného stanoviska dle § 45i bude příslušný úřad (KÚ příslušného kraje) požádán o vyjádření dle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí, ve znění pozdějších předpisů, zda je možné záměr zařadit do kategorie I nebo II Přílohy č. 1 tohoto zákona, a záměr tak podléhá posouzení dle zákona č. 100/2001 Sb. Součástí žádosti o vyjádření bude opět co nejúplnější popis záměru a mapový výstup s vyznačením umístění předmětného záměru.

Bližší specifikace rozsahu předmětu plnění je obsažena ve Všeobecných technických podmínkách, které tvoří část obsahu této Smlouvy a které jsou Přílohou č. 3 Smlouvy.

Předmět zakázky v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky je blíže specifikován v zadávací dokumentaci.

CPV 71242000-6 Příprava návrhů a projektů, odhad nákladů
CPV 71246000-4 Určování a sestavování výkazu výměr pro stavbu
CPV 35125300-2 Bezpečnostní kamery

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: podlimitní sektorová VZ s uveřejněnou výzvou
  • Režim zakázky: mimo režim ZZVZ
  • Předpokládaná hodnota: 1 402 200 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Správa železnic, státní organizace
  • IČO: 70994234
  • Poštovní adresa:
    Dlážděná 1003/7
    11000 Praha
  • Název oddělení: Stavební správa východ
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2020-000638

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.szdc.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě zakázky