Veřejná zakázka: Choceň – Uhersko, BC

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 6412
Systémové číslo: P20V00000035
Evidenční číslo zadavatele: 61719238
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2020-001124
Datum zahájení: 10.01.2020
Nabídku podat do: 10.02.2020 09:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Choceň – Uhersko, BC
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Zadavatel je veřejným zadavatelem, který zadává tuto veřejnou zakázku při výkonu relevantní činnosti ve smyslu ustanovení § 153 odst. 1 písm. f) ZZVZ. V souladu s § 151 odst. 1 ZZVZ se tato zakázka považuje za sektorovou veřejnou zakázku.
Veřejná zakázka na služby je zadávána v otevřeném řízení dle § 56 a násl. ZZVZ.
„Účinností zákona č. 367/2019 Sb., tj. od 1. 1. 2020 došlo ke změně názvu státní organizace, dřívější název Správa železniční dopravní cesty, byl od uvedeného data nahrazen názvem novým Správa železnic. K uvedené změně došlo ex lege a zápis nového názvu do obchodního rejstříku nemá konstitutivní charakter, změna nemá vliv na právní postavení, práva a povinnosti, či jiné okolnosti státní organizace, totožnost subjektu, státní organizace zůstává zachována.“
Předmětem veřejné zakázky je provedení geotechnického průzkumu (dále jen „GTP“) pro stavbu s názvem „Choceň – Uhersko, BC“ včetně závěrečné zprávy v rozsahu určeném zadávací dokumentací.
Hlavní cíle navrhovaného průzkumu jsou dle zadání následující:
-zajistit v dostatečné míře údaje o inženýrskogeologických poměrech a geotechnických vlastnostech konstrukčních vrstev, celého zemního tělesa a dotčeného okolí trasy.
-shromážděné údaje musí umožnit návrh všech částí tělesa železničního spodku, tj. konstrukce pražcového podloží splňující požadavky na únosnost a promrzání, odvodňovacího zařízení (zejména vsakovacích objektů), svahů zemního tělesa, sanace nestabilního zemního tělesa, případně i sanace / zajištění sesuvných území, které mohou ohrozit železniční trať.
-rozsah průzkumu může být v rámci realizace upraven dle požadavků projektanta tak, aby byly získány potřebné podklady pro zpracování projektové dokumentace navrhovaných konstrukcí.
-zaměření projektu průzkumu především na poruchy, deformace, stabilitu svahů a na místa, kde projektová dokumentace uvažuje se zásahy do svahů zemního tělesa, které by mohly vyvolat problémy s jejich stabilitou (změna sklonu svahu, rozšíření drážní stezky atd.).
-u poruch a deformací zemního tělesa (zahrnující např. příčné a podélné prohlubně, štěrková hnízda, vodní pytle) je v rámci podrobného průzkumu nutno zjistit jejich příčiny a rozsah a stanovit prognóza jejich vývoje.
Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je upravena v dalších částech zadávací dokumentace, zejména v projektu podrobného geotechnického průzkumu.
Při provádění GTP je zhotovitel povinen zajistit veškeré podmínky dle zákona č. 309/2006 Sb., kterým se upravují další požadavky bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v pracovněprávních vztazích a o zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při činnosti nebo poskytování služeb mimo pracovněprávní vztahy (zákon o zajištění dalších podmínek bezpečnosti a ochrany zdraví při práci), v platném znění, včetně prováděcích předpisů k tomuto zákonu v platném znění.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 24 662 704 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Správa železnic, státní organizace
  • IČO: 70994234
  • Poštovní adresa:
    Dlážděná 1003/7
    11000 Praha
  • Název oddělení: Stavební správa východ
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2020-000638

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.szdc.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky