Zakázka: Zpracování žádostí o podporu v rámci Operačního programu Doprava (2014-2020) následujících projektů, a to pro každý projekt samostatně:- „Výstavba EOV v žst. Přelouč, Kostěnice až Choceň, odb. Zádulka a Svitavy“

Informace o zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 1521
Systémové číslo: P18V00000110
Evidenční číslo zadavatele: 6175234
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Datum zahájení: 27.01.2017
Nabídku podat do: 16.02.2017 00:00

Název, druh zakázky a popis předmětu

  • Název: Zpracování žádostí o podporu v rámci Operačního programu Doprava (2014-2020) následujících projektů, a to pro každý projekt samostatně:- „Výstavba EOV v žst. Přelouč, Kostěnice až Choceň, odb. Zádulka a Svitavy“
  • Druh zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Zpracování žádostí o podporu v rámci Operačního programu Doprava (2014-2020) následujících projektů, a to pro každý projekt samostatně:
- „Výstavba EOV v žst. Přelouč, Kostěnice až Choceň, odb.Zádulka a Svitavy“
- „Zvýšení tratové rychlosti v úseku Kuřim - Tišnov“
- „Revitalizace trati Břeclav - Znojmo“
- „Výstavba zastávky Havířov nemocnice“

Předmět zakázky obsahuje pro projekt:
„Výstavba EOV v žst. Přelouč, Kostěnice až Choceň, odb.Zádulka a Svitavy“:

Zpracování žádosti o podporu z prostředků Evropských strukturálních a investičních fondů v rámci Operačního programu Doprava (2014-2020) pro tzv. individuální (běžný) projekt včetně všech povinných příloh, včetně vypořádávání předmětných připomínek v rámci jejího hodnocení až do vydání Schvalovacího protokolu v rámci OPD.

Aktualizace ekonomického hodnocení v rámci CBA tabulek v souladu s prováděcími pokyny k Metodice pro hodnocení ekonomické efektivnosti a ex-post posuzování nákladů a výnosů, projektů železniční infrastruktury, pozemních komunikací a dopravně významných vodních cest, v platném znění a v souladu s aktuálními náklady, včetně slovního popisu změn, které byly v CBA promítnuty oproti původnímu ekonomickému hodnocení.


Předmět zakázky obsahuje pro projekt:
„Zvýšení tratové rychlosti v úseku Kuřim - Tišnov“
„Revitalizace trati Břeclav – Znojmo
„Výstavba zastávky Havířov nemocnice“

Zpracování (pro každý projekt samostatně) žádosti o podporu z prostředků Evropských strukturálních a investičních fondů v rámci Operačního programu Doprava (2014-2020) pro tzv. individuální (běžný) projekt včetně všech povinných příloh, včetně vypořádávání předmětných připomínek v rámci jejího hodnocení až do vydání Schvalovacího protokolu v rámci OPD.

Aktualizace ekonomického hodnocení (pro každý projekt samostatně) v rámci CBA tabulek v souladu s prováděcími pokyny k Metodice pro hodnocení ekonomické efektivnosti a ex-post posuzování nákladů a výnosů, projektů železniční infrastruktury, pozemních komunikací a dopravně významných vodních cest, v platném znění a v souladu s aktuálními náklady, včetně slovního popisu změn, které byly v CBA promítnuty oproti původnímu ekonomickému hodnocení.
Zpracování souhrnného rozpočtu (pro každý projekt samostatně) po zadávacím řízení na realizaci.

Zhotovitel zpracuje předmět zakázky v souladu s podmínkami dané výzvy v rámci OPD a dle Pravidel pro žadatele a příjemce OPD v aktuální verzi, a to prostřednictvím informačního systému MS2014+ na portálu IS KP14+.

Předmět zakázky v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky je blíže specifikován v zadávací dokumentaci.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: uveřejnění na profilu - výjimka ze zákona
    Důvod použití jednacího řízení:
    Dodavatelé podají svoji nabídku na celý předmět plnění této veřejné zakázky, jak je požadováno v zadávací dokumentaci této veřejné zakázky. Nabídky na realizaci části předmětu plnění této veřejné zakázky nebudou splňovat zadávací podmínky této veřejné zakázky. Pro vyloučení pochybností zadavatel uvádí, že tato veřejná zakázka není dělena na části.

    Zadavatel zadává tuto podlimitní veřejnou zakázku na služby v souvislosti s výkonem relevantní činnosti ve smyslu ustanovení § 153 odst. 1 písm. f) zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále též „ZZVZ“). V souladu s § 151 odst. 1 ZZVZ se tato zakázka považuje za sektorovou veřejnou zakázku. Jelikož předpokládaná hodnota zakázky nedosahuje stanovený finanční limit, není zadavatel podle § 158 odst. 1 ZZVZ povinen zadat předmětnou sektorovou veřejnou zakázku v zadávacím řízení.

    Zadavatel v tomto výběrovém řízení postupuje podle Pravidel pro žadatele a příjemce, která byla zpracována Ministerstvem Dopravy ČR jako Řídícím orgánem Operačního programu Doprava 2014-2020. Zadavatel je rovněž povinen postupovat dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014-2020, zpracovaného Ministerstvem pro místní rozvoj, které plní roli Národního orgánu pro koordinaci a řízení Dohody o partnerství.

    Nejedná se tedy o otevřené řízení dle § 56 ZZVZ, ale o otevřenou výzvu dle čl. 15.2.6 Pravidel. Zadavatel zadává veřejnou zakázku formou otevřené výzvy, jelikož spadá do kategorie zakázek vyšší hodnoty dle čl. 15.2.3 písm. b) Pravidel. Zadavatel se rozhodl v souladu s čl. 15.2.6 Pravidel zahájit výběrové řízení uveřejněním na profilu zadavatele. Zadavatel tedy nezadává tuto veřejnou zakázku v zadávacím řízení podle ZZVZ.
  • Režim zakázky: mimo režim ZZVZ
  • Předpokládaná hodnota: 550 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Správa železnic, státní organizace
  • IČO: 70994234
  • Poštovní adresa:
    Dlážděná 1003/7
    11000 Praha
  • Název oddělení: Stavební správa východ
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2020-000638

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Dlážděná 1003/7,
110 00
Praha 1

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě zakázky