Zakázka: Rekonstrukce TV v úseku Albrechtice u Č.T. – Havířov, 2. Kolej

Informace o zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 1448
Systémové číslo: P18V00000037
Evidenční číslo zadavatele: 6175236
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Datum zahájení: 19.01.2017
Nabídku podat do: 02.02.2017 00:00

Název, druh zakázky a popis předmětu

  • Název: Rekonstrukce TV v úseku Albrechtice u Č.T. – Havířov, 2. Kolej
  • Druh zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem VZ je Zhotovení jednostupňové dokumentace ve stupni Projekt stavby s názvem „Rekonstrukce TV v úseku Albrechtice u Č.T. – Havířov, 2. Kolej“ a výkon autorského dozoru projektanta při realizaci stavby.

Součásti plnění je:
- Zpracování projektu stavby včetně zajištění výkonu autorského dozoru projektanta při realizaci stavby
- V případě nutnosti zajištění kompletních podkladů pro vydání územního rozhodnutí nebo jiné formy dokumentu, který toto rozhodnutí zajišťuje
- Zajištění kompletních dokladů pro vydání stavebního povolení
- Zajištění ES prohlášení o ověření subsystému
- Zpracování hodnocení ekonomické efektivnosti předmětné železniční stavby
- Projektová dokumentace musí obsahovat formuláře vzor 80,81 a 83 Směrnice MD ČR č. V-2/2012
- V projektu stavby bude aplikován zákon č. 309/2006 Sb. (zákon o zajištění dalších podmínek bezpečnosti a ochrany zdraví při práci). Pokud u této zakázky bude stanovena činnost koordinátora BOZP, slouží jako podklad příloha – Specifikace činnosti koordinátora BOZP.
V rámci stavby bude provedená kompletní rekonstrukce trakčních podpěr, výměna odpojovačů za nové včetně kabelů DOÚO a kompletní výměna průrazek za nový typ HGS.


Specifikace Díla - jednostupňová dokumentace ve stupni Projekt stavby

Předmětem Díla je zpracování projektu předmětné stavby a výkon autorského dozoru projektanta při realizaci stavby dle zadávacích podmínek Objednatele.
V rámci stavby bude provedená kompletní rekonstrukce trakčních podpěr, výměna odpojovačů za nové včetně kabelů DOÚO a kompletní výměna průrazek za nový typ HGS.
Součástí předmětu plnění je i zajištění smluv nebo dokladů o právu provést stavbu, či jiných obdobných smluv dle §86 zákona č. 183/2006 Sb., zákon o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění, a vyhlášky č. 503/2006 Sb. se všemi vlastníky všech dotčených pozemků a všech potřebných dokladů a podkladů k vydání územního rozhodnutí či jiného rozhodnutí dle stavebního zákona.
Součástí díla je i zajištění vyjádření obecného stavebního úřadu o souladu navrhované stavby se záměry územního plánování dle § 15. Pokud bude stavební úřad vyžadovat územní řízení, bude předána žádost o vydání územního rozhodnutí (územní souhlas) dle zákona č. 183/2006 Sb., zákon o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů (žádost bude podávat Investor).


Součástí předmětu plnění je i zajištění smluv nebo dokladů o právu provést stavbu, či jiných obdobných smluv dle § 110 zákona č. 183/2006 Sb., zákon o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění a vyhlášky č. 503/2006 Sb., v platném znění se všemi vlastníky všech dotčených pozemků a všech potřebných dokladů a podkladů k vydání stavebního povolení dle zákona č. 183/2006 Sb., zákon o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění.
Součástí předmětu plnění je i předání žádosti o stavební povolení (ohlášení stavby) nebo zajištění jiné formy (veřejnoprávní smlouva) dle zákona č. 183/2006 Sb., zákon o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů (žádost bude podávat Investor).
Název stavby uvedený v čl. 3. Smlouvy je Zhotovitel povinen respektovat při označení projektové dokumentace.
Projektová dokumentace bude odpovídat „Pravidlům pro přípravu a financování investičních staveb hrazených z veřejných prostředků“, která byla vydána pod č. j. 54/2003-103-INF dne 2. června 2003 Ministerstvem dopravy ČR.
Součástí předmětu plnění je i projednání projektu dle OP a VTP a zapracování všech připomínek z připomínkového řízení.
Nákladová část projektové dokumentace bude zpracována na předepsaných formulářích dle Směrnice GŘ č.20/2004 – „Směrnice k členění nákladů stavby u SŽDC, s. o. a závazné vzory jednotlivých formulářů pro zpracování položkových a souhrnných rozpočtů“ č. j. 4124/04-OI s tím, že musí být plně respektován Oborový třídník stavebních konstrukcí a prací železničních staveb ze dne 9. 12. 2013 a analogický třídník pozemních komunikací včetně příslušných technických specifikací. Shora uvedené třídníky jsou k dispozici na stránkách http://www.sfdi.cz/metodiky-a-ceniky/cenove-databaze/.
Součástí předmětu plnění je i soupis stavebních prací a výkaz výměr, zpracovaný v souladu s vyhláškou č. 230/2012 Sb., kterou se stanoví podrobnosti vymezení předmětu veřejné zakázky na stavební práce a rozsah soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr, v platném znění.
Součástí dokumentace bude ES prohlášení o ověření subsystému, jehož přílohou bude kopie prozatímního (dílčího) stanoviska o ověření subsystému vydaného notifikovanou osobou, v souladu s nařízením vlády č.133/2005 v platném znění a Směrnicí Evropského parlamentu a Rady 2008/57ES ze dne 17. červa 2008 o interoperabilitě železničního systému ve Společenství ve znění Směrnice Komise 2009/131/ES ze dne 16. října 2009.
Zpracovaný projekt bude respektovat podmínky schvalovacího protokolu vydaného Objednatelem - odborem investičním.
Součástí předmětu plnění je zpracování hodnocení ekonomické efektivnosti předmětné železniční stavby dle Prováděcích pokynů pro hodnocení efektivnosti investic projektů železniční infrastruktury, platných od 22. 5. 2013, ve znění Prováděcích pokynů k „Metodice pro hodnocení ekonomické efektivnosti a ex-post posuzování nákladů a výnosů, projektů železniční infrastruktury, pozemních komunikací a dopravně významných vodních cest“ verze 12/2015. Tyto prováděcí pokyny včetně aktuálních CBA tabulek jsou k dispozici na http://www.szdc.cz/modernizace-drahy/ekonomicke-hodnoceni.html. V případě zpracování ekonomického hodnocení staveb pro odbavení cestujících je k dispozici „Obecná metodika multikriteriální analýzy pro hodnocení efektivnosti projektů staveb a zařízení pro pohyb a čekání cestujících v rámci železničních stanic a železničních zastávek“, uvedená na stránkách http://www.szdc.cz/modernizace-drahy/ekonomicke-hodnoceni.html.
Projektová dokumentace musí obsahovat formuláře vzor 80,81 a 83 Směrnice MD ČR č.V-2/2012, upravující postupy Ministerstva dopravy, investorských organizací a Státního fondu dopravní infrastruktury v průběhu přípravy a realizace investičních a neinvestičních akcí dopravní infrastruktury, financovaných bez účasti státního rozpočtu, v platném znění.
Rozsah výkonu autorského dozoru projektanta při realizaci stavby je dán Specifikací rozsahu autorského dozoru, která je přílohou č. 8 této Smlouvy.
Součástí předmětu plnění Zhotovitele je i zajištění veškerých činností koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (dále jen „koordinátor BOZP“) na staveništi ve fázi přípravy stavby, tj. při zpracování Projektu, a to v souladu se zákonem č. 309/2006 Sb., o zajištění dalších podmínek bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, ve znění pozdějších předpisů. Rozsah výkonu činnosti koordinátora BOZP ve fázi přípravy stavby je dán Specifikací činnosti koordinátora BOZP, která je přílohou č. 9 této Smlouvy.

Rozsah stavby je dán Zvláštními technickými podmínkami.

Předmět zakázky v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky je blíže specifikován v zadávací dokumentaci.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: uveřejnění na profilu - výjimka ze zákona
  • Režim zakázky: mimo režim ZZVZ
  • Předpokládaná hodnota: 2 180 000 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Správa železnic, státní organizace
  • IČO: 70994234
  • Poštovní adresa:
    Dlážděná 1003/7
    11000 Praha
  • Název oddělení: Stavební správa východ
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2020-000638

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Dlážděná 1003/7,
110 00
Praha 1

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě zakázky