Veřejná zakázka: MEET THE BUYER- NOVOSTAVBA TRATI PRAHA-SMÍCHOV – BEROUN (BEROUNSKÝ TUNEL)

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadávání
Probíhá zadávací řízení
DBID: 11166
Systémové číslo: P22V00000007
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Datum zahájení: 05.01.2022
Předběžný zájem vyjádřit do: 24.01.2022 23:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: MEET THE BUYER- NOVOSTAVBA TRATI PRAHA-SMÍCHOV – BEROUN (BEROUNSKÝ TUNEL)
  • Druh veřejné zakázky: Stavební práce

Stručný popis předmětu:
Zadavatel plánuje v nadcházejícím období zahájit zadávací řízení na větší množství veřejných zakázek s předmětem plnění v oblasti geotechnického průzkumu novostavby tunelu Praha-Smíchov – Beroun, a proto se za účelem zefektivnění soutěže o tyto veřejné zakázky a zajištění zhotovitelských kapacit rozhodl uspořádat společné setkání Zadavatele s potenciálními Zhotoviteli formou Meet the buyer.
Meet the buyer je otevřené širšímu okruhu relevantních účastníků. Účastnit se může každý Zhotovitel, který prokáže zkušenost se zhotovením vrtného geotechnického průzkumu v tvrdých horninách (diamantové vrtání) s množstvím vrtů hlubších 50m větším než 10 vrtů v posledních 10ti letech. Zakázka, kterou Zhotovitel dokládá zkušenost, může být momentálně v realizaci. Zadavatel zohlední jak domácí tak i zahraniční zkušenosti obsahově odpovídající výše uvedeným požadavkům.
/
The Client plans to launch a tender procedure for a larger number of public tenders for the New railway connection Praha-Smíchov – Beroun in the upcoming period, and therefore, in order to streamline the competition for these public contracts and to ensure market capacity, the Client has decided to organise a joint meeting with Contractors in the form of Meet the Buyer.
Meet the Buyer is opened to a wide range of relevant participants. Participation is open to any Contractor who demonstrates recent history (within the last 10 years) in the execution of core boreholes in hard rock environment (diamond core drilling) with depth of a single borehole more than 50 m and with number of such boreholes greater than 10 pcs of boreholes. The contract which the Contractor demonstrates experience with may be currently in progress. The Client shall take into account both local and overseas relevant experience corresponding to the above requirements.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: uveřejnění na profilu - jiný
    Důvod použití jednacího řízení:
    MEET THE BUYER
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: neuvedena

Zadavatel

  • Úřední název: Správa železnic, státní organizace
  • IČO: 70994234
  • Poštovní adresa:
    Dlážděná 1003/7
    11000 Praha
  • Název oddělení: Stavební správa západ
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2020-000638

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Dlážděná 1003/7
11000 Praha

Kontakt

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy