Zakázka: Rekonstrukce systému DDTS ŽDC v obvodu OŘ Plzeň, Ústí nad Labem, Hradec Králové

Informace o zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 10405
Systémové číslo: P21V00001453
Evidenční číslo zadavatele: 61821259
Datum zahájení: 09.08.2021
Nabídku podat do: 31.08.2021 13:00

Název, druh zakázky a popis předmětu

  • Název: Rekonstrukce systému DDTS ŽDC v obvodu OŘ Plzeň, Ústí nad Labem, Hradec Králové
  • Druh zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem díla je zhotovení Dokumentace pro územní řízení (DUR) stavby „Rekonstrukce systému DDTS ŽDC v obvodu OŘ Plzeň, Ústí nad Labem, Hradec Králové“. Součástí dokumentace bude vypracování hodnocení ekonomické efektivnosti (dále EH) a souhrnného rozpočtu (dále SR).

Dokumentace ve stupni DUR musí respektovat požadavky na rozsah a obsah dokumentace dle přílohy č. 3 vyhlášky č. 499/2006 Sb. o dokumentaci staveb, v platném znění (dále „vyhláška č. 499/2006 Sb.“), přičemž nad rámec požadavků vyhlášky tato dokumentace bude obsahovat všechny části definované přílohou č. 1 Směrnice generálního ředitele č. 11/2006 Dokumentace pro přípravu staveb na železničních drahách celostátních a regionálních (dále jen „Směrnice GŘ č. 11/2006“). Součástí Dokumentace bude také zpracování podkladů pro zadávací dokumentaci v režimu D+B.

Cílem díla je rekonstrukce integračních koncentrátorů (inK), integračních serverů (InS), terminálových serverů a klientů integračních serverů systému dálkové diagnostiky technologických systémů železniční dopravní cesty (DDTS ŽDC) pro plnění požadavků podle technických specifikací Správy železnic TS 2/2008-ZSE“Dálková diagnostika technologických systémů železniční dopravní cesty“, třetí vydání.
Jedná se o HW a SW úpravy InK, InS, terminálových serverů pro doplnění požadovaných funkcí, rozdělení stávajících technologických systémů do nových kategorií, úprava systému pro zaručení stanovené doby odezvy při zpracování signalizací a povelů v systému DDTS ŽDC včetně integrace nových funkcionalit požadovaných TS 2/2008-ZSE, třetí vydání. Součástí staveb bude navržení Ink v lokalitě každého InS pro sběr centralizovaných dat. Dále zřízení testovacího prostředí pro ověřování nových SW a HW prostředků před nasazením do prostředí SŽ a pro zvýšení bezpečnosti kritické informační infrastruktury v souladu se zákonem č. 181/2014 Sb. - Zákon o kybernetické bezpečnosti ve znění dalších souvisejících předpisů (prováděcí vyhlášky). V rámci dodávky bude integrován provozní deník aplikace podle dokumentu č. j. 56805/2018-SŽDC-GŘ-O30 „Provozní politika prvků v působnosti systému řízení bezpečnosti informací„ a dodána aktualizovaná administrátorská příručka k systémům a implementován evidenční systém HW klíčů pro klienty DDTS.
Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je upravena v dalších částech zadávací dokumentace.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: podlimitní sektorová VZ s uveřejněnou výzvou
  • Režim zakázky: mimo režim ZZVZ
  • Předpokládaná hodnota: 648 800 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: Správa železnic, státní organizace
  • IČO: 70994234
  • Poštovní adresa:
    Dlážděná 1003/7
    11000 Praha
  • Název oddělení: Stavební správa západ
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2020-000638

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.spravazeleznic.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě zakázky