Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Brno-Maloměřice St.6 – Adamov, BC
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Zadavatel je veřejným zadavatelem, který zadává tuto veřejnou zakázku při výkonu relevantní činnosti ve smyslu ustanovení § 153 odst. 1 písm. f) ZZVZ. v souladu s § 151 odst. 1 ZZVZ se tato zakázka považuje za sektorovou veřejnou zakázku.

Cílem stavby je komplexní rekonstrukce dvojkolejného úseku trati v km 161,685 – 171,083. Součástí stavby jsou rekonstrukce zastávek Bílovice nad Svitavou a Babice nad Svitavou a vybudování nové odbočky Svitava.
Účelem stavby je odstranění propadů traťové rychlosti, zvýšení bezpečnosti provozu, zajištění spolehlivého provozu, zajištění bezbariérového přístupu pro osoby s omezenou schopností pohybu a orientace, zlepšení technického stavu řešené trati, zajištění parametrů interoperability a zajištění splnění požadavků platné legislativy.

Stavba „Brno-Maloměřice St.6 – Adamov, BC“ je liniovou stavbou, která je rozložena na úseku prvního tranzitního železničního koridoru mezi dopravnami Brno-Maloměřice St. 6 (žkm 161,685) a Adamov (žkm 171,083), v celkové délce 9,398 km.

Předmětem stavby jsou jak zcela nové objekty (nový podchod pro cestující v zastávce Bílovice nad Svitavou, stavební a technologická část odbočky Svitava, protihlukové stěny a opěrné zdi), tak i úpravy stávajících objektů (železniční svršek, spodek, nástupiště, mostní objekty, zdi, tunely, skalní svahy, trakční vedení, rozvody elektro a osvětlení, úpravy komunikací, přeložky sítí). Zásadní jsou zejména mostní objekty v km 169,796 a v km 170,052.

Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je upravena v dalších částech zadávací dokumentace.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.spravazeleznic.cz)
Kontakt: Jaroslav Klimeš
e-mail: KlimesJa@spravazeleznic.cz
tel: +420 722 819 305
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 24.02.2021 10:00
Datum zahájení: 23.12.2020 09:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: