Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: ETCS Horní Heršpice - Zastávka u Brna
Druh veřejné zakázky: Služby
Stručný popis předmětu: Předmětem díla je zpracování Zjednodušené dokumentace ve stádiu 2 (dále ZDS2) stavby: „ETCS Brno Horní Heršpice – Zastávka u Brna“.
Obsahem stavby je traťová část systému vlakového zabezpečovače ETCS úrovně 2 (L2) na úseku Brno-Horní Heršpice –Zastávka u Brna trati Brno-Horní Heršpice– Jihlava včetně automatických vstupů do ETCS pří jízdě v úseku Rapotice – Zastávka u Brna na trati Brno-Horní Heršpice – Jihlava a v úseku Silůvky – na trati Střelice – Hrušovany nad Jevišovkou. Doplnění RDP v ŽST Brno hl.n. o ovládání ETCS a výstavba RBC v technologické budově v ŽST Brno hl.n. pro uvedenou trať.
Součástí stavby je rovněž výstavba rádiového systému GSM-R a pokrytí rádiovým signálem v potřebném rozsahu a kvalitě dle čl. 4.2.5 a 4.2.6 Směrnice SŽDC č. 35 (kterou se stanovují technické specifikace vlakových rádiových zařízení a zásady pro jejich přípravu a realizaci na železniční dopravní cestě ve vlastnictví státu předmětného úseku (přičemž v úseku Brno-Horní Heršpice – Brno Lískovec je systém GSM-R budován v rámci předcházející stavby „Vstup do oblasti ETCS“).
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.spravazeleznic.cz)
Kontakt: Petr Dušek
e-mail: dusekp@spravazeleznic.cz
tel: 725994040
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: mimo režim ZZVZ
Druh zadávacího řízení: podlimitní sektorová VZ s uveřejněnou výzvou
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: dle interních předpisů
Datum předložení nabídky: 27.10.2020 09:00
Datum zahájení: 08.10.2020 00:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: