Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Upřesnění výsledku zadávacího řízení
Rámcová dohoda: Ne
Příkazní smlouva: Ne
Název, druh a popis předmětu
Název: Náhrada přejezdu P6501 v km 245,044 trati Přerov – Bohumín
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Zadavatel je veřejným zadavatelem, který zadává tuto veřejnou zakázku při výkonu relevantní činnosti ve smyslu ustanovení § 153 odst. 1 písm. f) ZZVZ. v souladu s § 151 odst. 1 ZZVZ se tato zakázka považuje za sektorovou veřejnou zakázku.
Jedná se o stavbu dopravní infrastruktury zahrnující zrušení stávajícího přejezdu P6501 a vybudování mimoúrovňového křížení dráhy s pozemní komunikací s cílem zvýšit bezpečnost na železničním přejezdu pro účastníky silniční a železniční dopravy. Mimoúrovňové křížení bude zajištěno pomocí nového podjezdu, na který bude navazovat konstrukce nájezdových ramp včetně souvisejících úprav komunikace III/46427 na ulici Nádražní a ulici 2. května. Součástí úprav bude odsunutí křižovatky s ulicí R. Tomáška do předepsané normové vzdálenosti od přejezdu P6770 trati Studénka – Bílovec, který bude nově zabezpečen světelným přejezdovým zabezpečovacím zařízením PZS 3ZBI.
Stavba bude rovněž probíhat na ulici Butovická a v průmyslovém areálu f. AK 1324 v těsné blízkosti žst. Studénka. Navržené řešení spočívá v úpravě stávajícího kruhového objezdu na ulici Butovická, úpravě konstrukčních vrstev a směrového řešení komunikace v této ulici. V průmyslovém areálu bude realizována nová obslužná komunikace včetně odvodnění, oplocení, demolic souvisejících objektů, úprav inženýrských sítí a nutných úprav vjezdových objektů do areálu f. AK1324 a f. MSV Metal.
Soubor uvedených stavebních činností zajistí vedení trasy pro nákladní kamionovou dopravu mimo centrum města Studénky. Příjezd k průmyslovým areálům bude veden z dálnice D1 na silnici II/464 přes ulici Butovickou a dále po nově vybudované komunikaci.
Součástí stavby bude provedení komplexního dopravního značení celé řešené oblasti.
Místo plnění:
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.spravazeleznic.cz)
Kontakt: Renáta Majerová
e-mail: Majerova@spravazeleznic.cz
tel: +420724932325
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 01.11.2024 10:00
Datum zahájení: 20.09.2024 07:44
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky:
Elektronické nabídky a žádosti o účast
Příjem elektronických nabídek: Ano (elektronické nabídky přes E-ZAK)
Odtajnění el. nabídek (žádostí o účast):