Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Sanace nestabilního náspu v ŽST Karlovy Vary km 185,850 - 186,000, Etapa 2
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Cílem „Sanace nestabilního náspu v ŽST Karlovy Vary km 185,850 –186,000, Etapa 2“ je provést vlastní rekonstrukci tělesa náspu železničního spodku. V rozsahu km 185,850 - km 185,970 bude v dostatečném rozsahu odtěženo těleso železničního spodku až na vrstvu stabilního podloží tělesa železničního spodku, dle zjištění provedeného IGP. Sanovaná část tělesa železničního spodku bude staticky zajištěna zřízením do podloží přikotvené drátokamenné konstrukce. Po provedení sanace tělesa železničního spodku budou snesená kolejová pole a výhybky vráceny zpět, ve shodné poloze v souladu s platným projektem PPK. Kolej bude svařena do BK.
Předmětem Díla „Sanace nestabilního náspu v ŽST Karlovy Vary km 185,850 –186,000, Etapa 2“ je:
a) Zhotovení Projektové dokumentace pro stavební povolení, která specifikuje předmět Díla v takovém rozsahu, aby ji bylo možno projednat ve stavebním řízení, získat pravomocné stavební povolení, či jiné potřebné rozhodnutí příslušného správního orgánu, včetně notifikace autorizovanou osobou, zajištění výkonu Autorského dozoru při zhotovení stavby a manuálu údržby.
b) Zpracování a podání žádosti o vydání stavebního povolení, či jiného potřebného rozhodnutí příslušného správního orgánu dle zákona č. 183/2006 Sb., Zákon o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění, včetně všech vyžadovaných podkladů, jejímž výsledkem bude vydání stavebního povolení.
c) Zhotovení Projektové dokumentace pro provádění stavby, která rozpracuje a vymezí požadavky na stavbu do podrobností, které specifikují předmět Díla se zohledněním konkrétních výrobků, dodávaných technologií, technologických postupů a výrobních podmínek Zhotovitele stavby.
d) Zhotovení stavby dle schválené Projektové dokumentace a pravomocného stavebního povolení, či jiného potřebného rozhodnutí příslušného správního orgánu.
Místo plnění:
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.spravazeleznic.cz)
Kontakt: Helena Baštářová
e-mail: bastarova@spravazeleznic.cz
tel: +420 724129033
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: nadlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 29.01.2024 09:00
Datum zahájení: 20.12.2023 14:51
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: