Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Výměna pražců v úseku Pohled – Havl. Brod
Odesílatel Iva Maršíková
Organizace odesílatele Správa železnic, státní organizace [IČO: 70994234]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 20.01.2021 08:52:11
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
zasílám informace na dotaz ohledně strojů:

Dle charakteru prací ( směrová a výšková úprava kolejí a výhybek ) požadujeme traťovou a výhybkovou podbíječku. Tyto podbíječky je možno nahradit univerzální podbíječkou ( Unimat ) jak na úpravu koleje, tak i na úpravu výhybek. Minimální hodinový výkon stroje při propracování koleje by měl být 300 m za hod , u výhybkových podbíječek výkon stroje na úpravu jednoduché výhybky by měl činit 25 – 35 minut.

Obdobné je to u kolejového pluhu na úpravu štěrkového lože . Opět závisí na charakteru práce – trať, výhybky. Technologický výkon stroje v bm dosažitelný za hodinu práce v závislosti na podmínkách obtížnosti by měl činit min. 600 bm/ hod.

Původní zpráva

Datum 18.01.2021 13:32:07
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den

Výzva bod č. 8.7 b)
Požadavek na ASP, dle textu minimální výkon 1 x 300 m/hod. a 1 x 600 m/hod. není jednoznačné jaký výkon je požadován. Dále prosíme o vysvětlení významu technického parametru (výkon stroje), vzhledem k povaze opravné práce.

Výzva bod č. 8.7 c)
Požadavek kolejový pluh pro úpravu ŠL, min. výkon 600 m/hod. Prosíme o vysvětlení významu technického parametru (výkon stroje), vzhledem k povaze opravné práce.

Děkuji, přeji hezký den