Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Technická pomoc investorovi a výkon odborného geotechnického dozoru při realizaci staveb (prosté rekonstrukce)
Odesílatel Ing. Elena Gregorová
Organizace odesílatele Správa železnic, státní organizace [IČO: 70994234]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 12.03.2024 09:24:18
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Odpověď Zadavatele na dotaz uchazeče:
Zadavatel upravuje v bodě 8.5 Výzvy k podání nabídky počet let pro splnění technické kvalifikace - "...objem poskytnutých služeb v posledních 5 letech...".
V návaznosti na tuto úpravu přikládáme opravenou přílohu č. 4 Výzvy.


Dotaz uchazeče:
Dobrý den,
Dne 26.2.2024 jste na E-ZAK umístili VZ s názvem „Technická pomoc investorovi a výkon odborného geotechnického dozoru při realizaci staveb (prosté rekonstrukce)“ (evidenční číslo VZ dle registru: 63924013).
Dle Vaší výzvy k podání nabídky jsou uvedeny informace o délce činnosti TDS a GDT cca 17 měsíců od zahájení stavebních prací jednotlivých stavebních prací. V technických kvalifikacích požadujete celkem 5 významných služeb, z toho 3 významné služby jejímž předmětem byla činnost technického dozoru nebo technické pomoci investora na stavbách železničních drah a dále 2 významné služby jejímž předmětem byla činnost geotechnického dozoru při realizaci stavby na stavbách železničních drah v součtu 3 500 000 Kč bez DPH za poslední 3 roky.
Vzhledem k tomu, že limit této zakázky je z důvodu velmi omezeného počtu firem pro jeho splnění značně přísný, dotazujeme se tímto, zda by nebylo vhodnější opravit ZD na obvyklých 5 let od dokončení činnosti Technické pomoci investorovi a výkonu odborného geotechnického dozoru při realizaci staveb na železničních stavbách.


Přílohy
- Díl 1_4 Seznam významných služeb.docx (47.00 KB)