Public contract: „Rekonstrukce systému DDTS ŽDC v obvodu OŘ Praha, Olomouc, Brno, Ostrava“ „Rekonstrukce systému DDTS ŽDC v obvodu OŘ Plzeň, Ústí nad Labem, Hradec Králové“

Information on public contract

procurement procedure phase Evaluated
Actions leading to the award of a contract are underway.
DBID: 14783
System number: P24V00000605
Contracting authority registration number: 61824062
Under the Act: no. 134/2016 Coll.
Registration number in VVZ: Z2024-020433
Date of commence: 03.05.2024
Tender submit to: 06.06.2024 09:00

Title, type and description of public contract

  • Title: „Rekonstrukce systému DDTS ŽDC v obvodu OŘ Praha, Olomouc, Brno, Ostrava“ „Rekonstrukce systému DDTS ŽDC v obvodu OŘ Plzeň, Ústí nad Labem, Hradec Králové“
  • Type of public contract: Works

Brief subject description:
Předmětem díla je zhotovení projektové dokumentace a souboru staveb „Rekonstrukce systému DDTS ŽDC v obvodu OŘ Praha, Olomouc, Brno, Ostrava“ (dále jen „Stavba 1“) a „Rekonstrukce systému DDTS ŽDC v obvodu OŘ Plzeň, Ústí nad Labem, Hradec Králové” (dále jen „Stavba 2“, jejímž hlavním cílem je rekonstrukce integračních koncentrátorů (inK), integračních serverů (InS), terminálových serverů a klientů integračních serverů řídicího systému dálkové diagnostiky technologických systémů železniční dopravní cesty (DDTS ŽDC) pro plnění požadavků podle požadavků předpisu SŽDC TS 2/2008-ZSE, Technické specifikace systémů, zařízení a výrobků. Dálková diagnostika technologických systémů železniční dopravní cesty. Třetí vydání, s úpravami uvedenými v přílohách TS 2/2008-ZSE – aktualizace (viz příloha 7.1.1 ZTP Stavby 1 a Stavby 2).

Jedná se o HW a SW úpravy InK, InS, terminálových serverů pro doplnění požadovaných funkcí, rozdělení stávajících technologických systémů do nových kategorií, úprava systému pro zaručení stanovené doby odezvy při zpracování signalizací a povelů v systému DDTS ŽDC včetně integrace nových funkcionalit požadovaných v předpisu SŽDC TS 2/2008-ZSE, třetí vydání. Součástí staveb bude navržení Ink v lokalitě každého InS pro sběr centralizovaných dat. Dále zřízení testovacího prostředí pro ověřování nových SW a HW prostředků před nasazením do prostředí SŽ a pro zvýšení bezpečnosti kritické informační infrastruktury v souladu se zákonem č. 181/2014 Sb., Zákon o kybernetické bezpečnosti ve znění dalších souvisejících předpisů (prováděcí vyhlášky). V rámci dodávky bude integrován provozní deník aplikace podle dokumentu č. j.: 56805/2018-SŽDC-GŘ-O30 „Provozní politika prvků v působnosti systému řízení bezpečnosti informací (viz podklad 2.2.1 ZTP Stavby 1 a Stavby 2) a dodána aktualizovaná administrátorská příručka k systémům a implementován evidenční systém HW klíčů pro klienty DDTS.

Z důvodů budoucí integrace s IDM a Microsoft Active Directory (MS AD) systém musí podporovat protokoly jako LDAP pro synchronizaci a správu uživatelských účtů a Kerberos pro autentizaci. Systém by měl také podporovat bezpečnostní funkce, včetně podpory pro šifrování a možnosti nastavení bezpečnostních politik tak, aby vyhovoval standardům IDM a MS AD. Systém musí být schopen autentizace i autorizace proti MSAD/LDAP.

Rozsah a členění Projektové dokumentace a zhotovení díla:
a) Dokumentace ve stupni PDPS bude zpracována v členění a rozsahu přílohy P7 směrnice SŽ SM011, Dokumentace staveb Správy železnic, státní organizace, (dále jen „SŽ SM011“).
b) Součástí Zhotovení stavby je také vypracování Dokumentace skutečného provedení stavby včetně geodetické části.


Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je upravena v dalších částech zadávací dokumentace.

Procedure type, estimated value

  • Procedure type: open procedure
  • Public contract regime: above-the-threshold
  • Estimated value: n/a
    Zadavatel nesděluje výši předpokládané hodnoty veřejné zakázky. Zadavatel stanovuje závaznou zadávací podmínku tak, že částka 41 616 117,- Kč je nejvyšší přípustnou nabídkovou cenou (bez DPH), a to pod sankcí vyloučení z další účasti v zadávacím řízení.

Contracting authority

  • Official name: Správa železnic, státní organizace
  • CRN: 70994234
  • Postal address:
    Dlážděná 1003/7
    11000 Praha
  • Name of the department: Stavební správa západ
  • Contracting authority profile identification in VVZ: Z2020-000638

Contact address

Tenders or requests to participate submit to:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.spravazeleznic.cz)

Contact

Subject items

Procurement documents

Explanation, completion, changes of procurement documents

Public documents

Forms

URL addresses

URL title URL address
URL of the public contract in E-ZAK https://zakazky.spravazeleznic.cz/vz00014783