Veřejná zakázka: „Rekonstrukce systému DDTS ŽDC v obvodu OŘ Praha, Olomouc, Brno, Ostrava“ „Rekonstrukce systému DDTS ŽDC v obvodu OŘ Plzeň, Ústí nad Labem, Hradec Králové“

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Příjem nabídek
Dodavatelé mohou podávat nabídky (dle druhu zadávacího řízení všichni, nebo pouze vyzvaní).
DBID: 14783
Systémové číslo: P24V00000605
Evidenční číslo zadavatele: 61824062
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2024-020433
Datum zahájení: 03.05.2024
Nabídku podat do: 06.06.2024 09:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: „Rekonstrukce systému DDTS ŽDC v obvodu OŘ Praha, Olomouc, Brno, Ostrava“ „Rekonstrukce systému DDTS ŽDC v obvodu OŘ Plzeň, Ústí nad Labem, Hradec Králové“
  • Druh veřejné zakázky: Stavební práce

Stručný popis předmětu:
Předmětem díla je zhotovení projektové dokumentace a souboru staveb „Rekonstrukce systému DDTS ŽDC v obvodu OŘ Praha, Olomouc, Brno, Ostrava“ (dále jen „Stavba 1“) a „Rekonstrukce systému DDTS ŽDC v obvodu OŘ Plzeň, Ústí nad Labem, Hradec Králové” (dále jen „Stavba 2“, jejímž hlavním cílem je rekonstrukce integračních koncentrátorů (inK), integračních serverů (InS), terminálových serverů a klientů integračních serverů řídicího systému dálkové diagnostiky technologických systémů železniční dopravní cesty (DDTS ŽDC) pro plnění požadavků podle požadavků předpisu SŽDC TS 2/2008-ZSE, Technické specifikace systémů, zařízení a výrobků. Dálková diagnostika technologických systémů železniční dopravní cesty. Třetí vydání, s úpravami uvedenými v přílohách TS 2/2008-ZSE – aktualizace (viz příloha 7.1.1 ZTP Stavby 1 a Stavby 2).

Jedná se o HW a SW úpravy InK, InS, terminálových serverů pro doplnění požadovaných funkcí, rozdělení stávajících technologických systémů do nových kategorií, úprava systému pro zaručení stanovené doby odezvy při zpracování signalizací a povelů v systému DDTS ŽDC včetně integrace nových funkcionalit požadovaných v předpisu SŽDC TS 2/2008-ZSE, třetí vydání. Součástí staveb bude navržení Ink v lokalitě každého InS pro sběr centralizovaných dat. Dále zřízení testovacího prostředí pro ověřování nových SW a HW prostředků před nasazením do prostředí SŽ a pro zvýšení bezpečnosti kritické informační infrastruktury v souladu se zákonem č. 181/2014 Sb., Zákon o kybernetické bezpečnosti ve znění dalších souvisejících předpisů (prováděcí vyhlášky). V rámci dodávky bude integrován provozní deník aplikace podle dokumentu č. j.: 56805/2018-SŽDC-GŘ-O30 „Provozní politika prvků v působnosti systému řízení bezpečnosti informací (viz podklad 2.2.1 ZTP Stavby 1 a Stavby 2) a dodána aktualizovaná administrátorská příručka k systémům a implementován evidenční systém HW klíčů pro klienty DDTS.

Z důvodů budoucí integrace s IDM a Microsoft Active Directory (MS AD) systém musí podporovat protokoly jako LDAP pro synchronizaci a správu uživatelských účtů a Kerberos pro autentizaci. Systém by měl také podporovat bezpečnostní funkce, včetně podpory pro šifrování a možnosti nastavení bezpečnostních politik tak, aby vyhovoval standardům IDM a MS AD. Systém musí být schopen autentizace i autorizace proti MSAD/LDAP.

Rozsah a členění Projektové dokumentace a zhotovení díla:
a) Dokumentace ve stupni PDPS bude zpracována v členění a rozsahu přílohy P7 směrnice SŽ SM011, Dokumentace staveb Správy železnic, státní organizace, (dále jen „SŽ SM011“).
b) Součástí Zhotovení stavby je také vypracování Dokumentace skutečného provedení stavby včetně geodetické části.


Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je upravena v dalších částech zadávací dokumentace.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: neuvedena
    Zadavatel nesděluje výši předpokládané hodnoty veřejné zakázky. Zadavatel stanovuje závaznou zadávací podmínku tak, že částka 41 616 117,- Kč je nejvyšší přípustnou nabídkovou cenou (bez DPH), a to pod sankcí vyloučení z další účasti v zadávacím řízení.

Zadavatel

  • Úřední název: Správa železnic, státní organizace
  • IČO: 70994234
  • Poštovní adresa:
    Dlážděná 1003/7
    11000 Praha
  • Název oddělení: Stavební správa západ
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: Z2020-000638

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.spravazeleznic.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy